Een chakra krisstallegging is een krisstallegging specifiek gericht op het herstellen, activeren en in balans brengen van de chakra’s. Ieder mens heeft 7 chakra’s in zijn lichaam, 7 energiecentra waar onze levensenergie doorheen stroomt. De chakra’s vormen de basis voor lichamelijke gezondheid, geestelijke helderheid en emotionele balans. In een gezond lichaam, dat in balans is, zijn de chakra’s actief en zorgen ze ervoor dat we goed met onze levensenergie omgaan. Ze zorgen er ook voor dat we onszelf niet uitputten, dat onze organen optimaal functioneren en op energetisch niveau zorgen ze ervoor dat we goed met onze emoties om kunnen gaan. Door gebeurtenissen is het dagelijks leven kunnen de chakra’s verstoord raken en kan het zijn dat ze hulp nodig hebben om zich te herstellen. Vooraf aan deze behandeling zoek ik de stenen uit die resoneren met de chakra’s waar ik me bij u op ga richten.

Tijdens de behandeling mag u, volledig gekleed, op de behandeltafel plaats nemen. Ik vraag u alleen uw schoenen uit te trekken. Ik plaats de kristallen op, onder of om u heen. Ik leg ze daar waar ze de beste werking hebben op uw chakra’s.

Samen met de kristallen begin ik de healing om uw chakra’s te herstellen, waarna u als herboren van de behandeltafel af komt.

Maak een afspraak