Mijn naam is Menno. Ik ben al een aantal jaar bezig om mijzelf spiritueel te ontdekken. Daarbij heb geleerd om te leven vanuit kristalheldere intenties. Ik laat me leiden door het universum, de goddelijke krachten en de energie van de natuur. Deze krachtige en enorm bijzondere energieën zijn er om ons verder te helpen op ons levenspad.

In dit leven is het mijn missie om de mensheid te helpen evolueren. Hoe meer mensen bewust worden van de kracht die we zelf bezitten hoe eerder we een betere wereld voor onszelf en de generaties na ons kunnen creëren. In een ideale wereld zouden we samen één zijn, het grotere geheel voelen en allen verbonden zijn met het universum.

In deze ideale wereld maken we ons niet druk om de dingen waar we in het dagelijks leven tegen aan lopen. Als we allemaal de rust en veiligheid in onszelf weten te bereiken en behouden worden we leukere en mooiere mensen, in de eerste plaats voor onszelf maar ook voor onze omgeving.

Om ons te helpen deze rust te vinden maak ik graag gebruik van de kracht van het Flower of life symbool. De Flower of life heeft een sterk helende kracht, staat symbool voor eenheidsbewustzijn en versterkt de verbinding met het universum. Dit past heel goed bij mijn levensdoel en is dan ook de reden dat ik dit symbool heb gekozen om mijn praktijk naar te vernoemen. De Flower of life is overal om mij heen terug te vinden.